Argeș: Tâlhărit și amenințat cu un cuțit, în plină stradă!

0

Argeș: Tâlhărit și amenințat cu un cuțit, în plină stradă!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut, la data de 24 octombrie a.c., un tânăr de 23 de ani, din Pitești, iar la data de 26 octombrie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Căteasca.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! PRIMAR DIN ARGEȘ – DEMIS! PREFECTUL PERIANU A SEMNAT ORDINUL!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 august a.c., bărbatul de 29 de ani, a deposedat, prin acte de violență, folosind un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de borseta pe care o avea asupra sa, ajutat fiind de tânărul de 23 de ani, care ar fi lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față, împiedicându-l, astfel, să intervină în apărarea persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 24 octombrie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, tânărul de 23 de ani, față de acesta Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, în ziua de 26 octombrie a.c., bărbatul de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata