ziarobiectiv.ro

Argeș: Tânăr de 23 ani-moarte subită după un înfiorător accident pe terenul de fotbal!

0

Argeș: Tânăr de 23 ani-moarte subită după un înfiorător accident pe terenul de fotbal! Un tânăr de 23 ani din Băbana a murit tragic după un cumplit accident pe terenul de fotbal. Este vorba despre Stelian Constantin Stoica, care a murit strivit de poarta de fotbal care s-a prăbușit peste el.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CA-N FILME! MAI MULȚI TINERI ȘI-AU ÎMPĂRȚIT PUMNI ȘI PICIOARE ÎN MIJLOCUL STRĂZII!

Tragedia s-a petrecut pe 29 iulie seara, când Stelian, pasionat de fotbal, a mers pe teren. La un moment dat băiatul s-a apucat de bara transversală a porții care a căzut peste el. Speriați, prietenii au sunat la 112 însă, conform Libertatea.ro, o ambulanță a sosit abia după 45 minute. A fost preluat și dus de urgență la Spitalul Județean Pitești unde a fost intubat. În scurt timp, băiatul a decedat.

Pe certificatul de deces al lui Stelian, semnat de medicul legist, este trecut la cauza directă a morții dilacerarea cerebrală (desprinderea creierului de oasele cutiei craniene), survenită după traumatism cranio-cerebral acut forte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata