Argeș: Trei tineri reținuți după ce au înscenat un accident! Prejudiciu imens!

0

În ziua de 09 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat activitățile într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, și au reținut trei bărbați, dintre care unul de 28 de ani, din Micești, respectiv doi de 31 și de 32 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?
Din cercetările efectuate, a rezultat că cei în cauză au avizat două societăți de asigurări cu privire la producerea, în ziua de 01 iunie a.c., a unui eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme cu valoare de piață ridicată, eveniment rutier care ar fi fost înscenat.

În urma celor declarate de cei implicați, având calitatea asumată de conducători ai autovehiculelor implicate, societatea la care una dintre mașini avea încheiat contract de tip CASCO a decontat, cu titlu de despăgubiri, suma de 18.560,23 de lei. Pentru celelalte două autovehicule, ca urmare a cercetărilor desfășurate de polițiști, a fost întrerupt cursul decontării despăgubirilor.

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 04 octombrie a.c., polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Pitești, Bascov și Micești. În ziua de 09 noiembrie a.c.,după administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță_, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata