Argeșean stors de bani de un șantajist! Motivul halucinant!

Un argeșean a fost stros de bani de un bărbat din Topoloveni după ce a început o aventură cu o femeie deși este căsătorit. Șantajistul a aflat despre această relație și a găsit o oportunitate pentru a face rapid rost de sume consistente de bani. Astfel, acesta a început să îl sune pe bărbatul infidel și l-a amenințat că va face publică aventura pe care acesta o avea, dacă nu îi dă o anumită sumă de bani.

Din câte se pare, argeșeanul a picat prima dată în plasa șantajistului și i-a dat câteva mii de lei pentru a păstra secretul. Dacă a văzut că merge, bărbatul i-a mai cerut pentru același motiv 5.000 euro. Numai că, de data aceasta, soțul infidel a mers glonț la Poliție, unde a povestit tot.

Oamenii legii au pus la punct un flagrant, iar victima s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu șantajistul și i-a dat banii. Imediat, acesta a fost săltat de polițiști și dus la audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Precizările IPJ Argeș:

„În ziua de 05 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Pitești, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani ar fi pretins sume de bani pentru a nu dezvălui o relație extraconjugală pe care persoana vătămată o avea. În seara zilei de 05 mai, cel în cauză a fost depistat în flagrant delict, în timp ce primea suma de 5.000 de euro de la persoana vătămată.

Ulterior, la domiciliul persoanei bănuite a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă și suma de 8.000 de lei. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.