Argeșean urmărit internațional, reținut în Marea Britanie. Era condamnat la închisoare pe viață

Un bărbat de 50 de ani din Curtea de Argeș care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea a fost depistat de autoritățile din Marea Britanie. Argeșeanul era dat în urmărire la nivel international după ce a fost condamnat la închisoare pe viață.

În urmă cu mai mulți ani, bărbatul a fost condamnat, în Grecia, la închisoare pe viață, pentru omor. Acesta a fost transferat să execute pedeapsa în România. În urmă cu ceva timp, acesta ar fi fost eliberat condiționat de autoritățile din țara noastră. După ce a fost eliberat, s-a constatat că acesta ar fi săvârșit o nouă infracțiune, de această data fiind acuzat de complicitate la tentativă de înșelăciune, în perioada în care era deja încarcerat, Fiind condamnat din nou, instanța a dispus măsura revocării eliberării condiționate și reluarea executării pedepsei pe viață.

Doar că bărbatul era de negăsit și s-a dispus urmărirea acestuia la nivel internațional. A fost depistat pe teritoriul Marii Britanii, fiind reținut.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în colaborare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie, au depistat un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș, urmărit internațional, pe numele căruia Judecătoria Buzău a emis un mandat de punere în aplicare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de înşelăciune. În urma schimbului de date dintre autoritățile românești şi cele străine, bărbatul a fost identificat şi reținut pe teritoriul Marii Britanii. După parcurgerea procedurii de extrădare, bărbatul va fi încarcerat”, informează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.