Argeșul are un nou subprefect! Anunț oficial!

0

Subprefectul Ciprian Neculăescu a demisionat în această dimineață, iar în locul său va fi numit consilierul județean Marius Pîrvu, a anunțat PSD Argeș. Neculăescu a fost numit coordonator al campaniei electorale a PSD pe zona Câmpulung, acesta fiind și motivul pentru care acesta și-a dat demisia. Decizia numirii lui Marius Pîrvu a fost luată în urmă cu puțin timp în ședința Guvernului.

CITEȘTE ȘI: UN NOU CAZ DE SCLAVIE ZGUDUIE ROMÂNIA! SECHESTRAȚI ȘI PUȘI LA MUNCI INUMANE!

„Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai.
În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pârvu. Domnul Pârvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări. Îi mulțumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituția Prefectului și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune” anunță PSD Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata