Argeșul, o suburbie a Republicii Teleorman

Teleormanul a început sa acapareze funcțiile importante de la nivel local și național. Nu este zi în care un personaj, mai mult sau mai puțin controversat, să fie numit într-un post cheie și să aibă originile în tărâmul lui Liviu Dragnea.

Până acum, avem ministrul Internelor, premierul și, bineînțeles, președintele Camerei Deputaților din judetul ajuns renumit datorită lui Liviu Dragnea.

În Argeș, de vreo două zile s-a mai făcut o numire cu iz teleormănean. Este vorba de inspectorul șef al IPJ Argeș, Tudorel Pieleanu. Acesta a fost parașutat direct din Teleorman la Argeș datorită relațiilor apropiate cu ministrul de Interne Carmen Dan. Nu contează faptul că habar nu are județul și știe vreo două, trei străzi din oraș. Important a fost că vine din Teleorman.

Pe acest principiu, PSD ar putea să trimită câțiva teleormăneni la PSD Argeș, unde să ocupe funcțiile de conducere ale organizației. Chiar dacă social democrații argeșeni ar comenta, oricum nimeni nu îi ascultă și așa riscă, la un moment dat, că parlamentarii de Argeș să fie toți din Teleorman. 

In altă ordine de idei, PSD Argeș a susținut în repetate rânduri că nu au oameni competenți pentru a prelua funcții de miniștrii și secretari de stat. Poate, in urma acestor declarații, social democrații de la Centru o să decidă să trimită oameni de la Teleorman. Și așa sunt prea dotați intelectual încât au acaparat tot ce se putea.

Daca acest lucru se va întâmpla, nu ar mai dura mult și Argesul va deveni o suburbie a Republicii Teleorman. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.