Argeșul-primul județ din România care lansează un turist-card! Cât costă și ce obiective poți vizita?

0

Județul Argeș lansează, în premieră în turismul românesc, un turist-card, la fel ca în marile capitale europene. Concret, orice argeșean sau turist poate vizita obiectivele turistice aflate în administrarea Consiliului Județean folosind un singur card și plătind o singură taxă.

Biletul poate fi achiziționat online de pe paginile de internet ale muzeelor care sunt incluse în acest program, prin intermediul agențiilor de turism din România, dar și la recepțiile pensiunilor și hotelurilor din județul Argeș.

„A fost aprobată introducerea produsului turistic „Argeș turist card”, care poate fi achiziționat online și va permite turiștilor vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la tarife promoționale. „Argeș turist card” va fi electronic și va putea fi cumpărat de către turiști de pe o platformă on-line. Va putea fi utilizat pe parcursul întregii săptămâni de la prima scanare, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată. Prețul promoțional pentru utilizatorii biletului turistic va avea o reducere de 30% față de prețul total, la care se adaugă taxele operatorului.

Având în vedere că unele obiective sunt închise publicului, făcând subiectul unor lucrări de reabilitare și consolidare, pentru început Argeș Turist card va putea fi folosit pentru accesul la:  Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești; Muzeul Județean Argeș cu următoarele: Expoziția Sportului Argeşean, Galeria Naţională de Artă Naivă,Expoziţia Flori de mină; Castrul Roman Jidova (Câmpulung); Expoziția memorială ,,Dinu Lipatti” (Casa memorială ,,Dinu Lipatti”).

Pe măsură ce lucrările la celelalte obiective vor fi finalizate, acestea vor intra în pachetul turistic.”, a anunțat recent conducerea CJ Argeș.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata