Argeșul rămâne în topul județelor la persoane infectate cu COVID-19! Prefectul Emanuel Soare: „Trebuie să ne gândim la alte măsuri

Argeșul rămâne în topul județelor la persoane infectate cu COVID-19! Încă de la intrarea în stare de alertă, comunicările zilnice al DSP Argeș arătau că situația județului este una sumbră. Spre exemplu, în ultimele zile, numărul infectărilor a fluctuat între 53 de cazuri confirmate în 24 de ore și 80 de cazuri.

Prefectul Emanuel Soare a susținut într-o intervenție la Antena 3 că se fac verificări și controale, dar acest lucru nu este de ajuns și „că trebuie să ne gândim la alte măsuri”.

„Este nevoie de colaborarea populaţiei. Este o criză sanitară care nu poate fi gestionată în acest moment, decât prin măsurile care au fost luate la începutul pandemiei şi care s-au dovedit a fi foarte utile. Printre care izolarea şi carantinarea care sunt nişte măsuri foarte eficiente. 

Acum cred că este momentul în care să readucem în discuţie aceste măsuri, să vedem dacă nu cumva sunt măsuri pe care ar trebui să le luăm în calcul, pentru că s-a constatat, o dată cu relaxarea măsurilor de protecţie, oamenii nu mai resimt atât de mult ameninţarea acestui virus, se plimbă liberi, muncesc, au început activităţile economice, lucruri care sunt foarte bune sunt utile…

Nu mai sunt suficiente acţiunile de verificare şi control. Cred că trebuie să ne gândim la alte măsuri”, a spus Soare.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.