Argeșul – rata de incidență sub 3/1000! Autoritățile pregătesc eliminarea restricțiilor! Află de când!

Măsurile impuse de autorități și vaccinarea masivă au dat rezultate, iar localitățile din Argeș ies rând pe rând din scenariul roșu, potrivit ultimei raportări făcute de DSP Argeș. Dacă în urmă cu o săptămână județul era decimat de numărul mare de infectări, astăzi, numai puțin de 70 de localități se află în scenariile galben și verde, motiv pentru care Argeșul avea ieri o rată de incidență de 2,89/1000 locuitori. De asemenea, încă mai sunt și alte trei comune argeșene care înregistrează o rată de infectare de peste șase la mia de locuitori.

Trei localități cu rata de infectare peste 6/1000 locuitori

Dacă în Pitești (2,96) și în alte zeci de localități din Argeș rata de infectare a scăzut, există totuși și comune unde rata de incidență depășește 6/1000 locuitori. În momentul de față cea mai mare rată de incidență se înregistrează în comunele Beleți-Negrești (8,53), și Râca (7,35) și Mușătești (6,83).

La polul opus, există 70 de localități (33 în scenariul galben și 37 în șcenariul verde) unde rata de incidență și implicit numărul de infectări, este foarte mic.

LISTA COMPLETĂ CU RATA DE INCIDENȚĂ ȘI NUMĂRUL DE INFECTĂRI COVID ÎN LOCALITĂȚILE DIN ARGEȘ:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.