Argeșul-sub Cod Portocaliu de vreme severă! Ploi torențiale și grindină! Află până când!

0

Argeșul-sub Cod Portocaliu de vreme severă! Ploi torențiale și grindină! Află până când! O avertizare meteorological a fost emisă astăzi, județul Argeș aflându-se sub Cod Portocaliu de averse torențiale și grindină.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! PATRU ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC ÎN PITEȘTI! AFLĂ ZONELE AFECTATE!

În intervalul 12 iunie, ora 10 – 13 iunie, ora 12, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Oltenia, Transilvania, nord-vestul Munteniei, precum și în Carpații Meridionali și în Carpații Occidentali. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

COD PORTOCALIU: Interval de valabilitate: 12 iunie, ora 10 – 13 iunie, ora 10

Fenomene vizate: averse torențiale, grindină

Zone afectate: județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu și Alba și în zona de munte a județelor Timiș, Cluj, Arad, Bihor, Argeș, Dâmbovița, Brașov și Prahova

În județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu și Alba și în zona de munte a județelor Timiș, Cluj, Arad, Bihor, Argeș, Dâmbovița, Brașov  și Prahova vor fi averse torențiale și izolat căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 60 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata