Armata Română angajează! Peste 4000 de posturi scoase la concurs!

0

Armata Română angajează! Peste 4000 de posturi scoase la concurs!

Armata României a anunțat recent că face recrutări, fiind scoase la concurs mii de posturi de soldați profesioniști. Tinerii interesați au parcurs deja testele fizice în toate garnizoanele din ţară. Ministerul Apărării Naționale a transmis că salariile pentru tinerii începători pornesc de la 2.200 de lei.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: SITUAȚIE DISPERATĂ! ZECI DE CĂLĂTORI, LĂSAȚI ÎN CÂMP DE CFR!

La Academia Navală din Constanţa, înainte de a trece la probele fizice, tinerii dornici să lucreze în Armata României au fost nevoiţi să treacă de testarea psihologică şi cea medicală. La selecție se pot înscrie civilii care au cel puţin 10 ani de studiu şi vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani.

„Regulamentul militar specifică faptul că nu au voie cu barbă, trebuie să aibă un aspect fizic îngrijit, iar tatuajele (dacă au) să nu fie la vedere. În această săptămână, se desfăşoară probele motrice şi cele psihologice. Noi îi evaluăm la proba sportivă, ce constă într-un traseu militar şi alergare pe distanţa de doi kilometri.”, a spus Gabriela Nohai, purtător de cuvânt la Comandamentul Flotei Navale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata