Arme și sute de proiectile-descoperite în Argeș! Percheziții de amploare!

0

Arme și sute de proiectile-descoperite în Argeș! Percheziții de amploare!

Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și Secției de Poliție Rurală Buzoești, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitatea Recea, la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! FĂRĂ MAȘINI DE ȘCOALĂ DE ȘOFERI ÎN PITEȘTI! AFLĂ ÎNTRE CE ORE!

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două arme neletale, supuse autorizării, deținute fără drept și 700 de proiectile metalice. În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata