Arme vândute ilegal în Argeș! Mascații – descindere în forță!

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a faptului că un bărbat ar fi oferit, spre vânzare o armă neletală, supusă autorizării.

Astfel, în dimineața zilei de 09 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Mihăești, la locuința unui bărbat de 25 de ani, care ar fi deținut o armă neletală, pentru care nu avea autorizare.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală, supusă autorizării și 37 de cartușe.
O persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata