Artiști de renume-pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Săptămâna viitoare-evenimente de neratat!

0

Artiști de renume-pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Săptămâna viitoare-evenimente de neratat!

Artiști consacrați la nivel național și internațional vor urca, așa cum ne-am obișnuit, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești și săptămâna viitoare. Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești s-a dovedit a fi neîncăpătoare, în ultima perioadă, pentru cei care au dorit să se întâlnească pentru prima data, sau să-i revadă pe artiștii consacratați.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: MAMĂ ȘI FIICĂ, DISPĂRUTE FĂRĂ URMĂ! POLIȚIA ÎN ALERTĂ!

Piese de teatru renumite, spectacole sau concerte, toate la un loc au făcut ca piteștenii să vină în număr mare, cu familia sau prietenii, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Săptămâna viitoare seria evenimentelor va continua iar piteștenii, dornici de noi experiențe unice, vor avea ce să aleagă.

Spectacole desfășurate săptămâna viitoare la Casa de Cultură a Sindicatelor:

06 decembrie 2023, ora 20:00 –  ARTIȘTI DIN DOUĂ‚ ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA- TURNEU NATIONAL REGAL VIENEZ

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANÄ‚, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc. Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiană li se alatură și artiști instrumentiști din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.

DIRIJOR ROMÂN CU RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ‚ ȘI SOLIST VIOLONIST INVITAT PE TOATE MARILE SCENE ALE LUMII

Conducerea musicala a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist BOGDAN COSTACHE și, astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestra ai tinerei generații, născut în România! Prezența lui BOGDAN COSTACHE în programul REGALULUI VIENEZ de anul acesta se datorează dumneavoastră, publicului spectator care, după spectacolul cu “3 Tenori Italieni” v-ați arătat impresionați de prestația lui, dorindu-va să-l revedeți cât mai curând. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat “cu vioara în mâna” după modelul lui JOHANN STRAUSS sau, mai nou, a lui ANDRE RIEU.

Membrilor orchestrei li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”

07 decembrie 2023, ora 19:30 – Te despart de nu te vezi 

O comedie romantica despre relatii si maturizare si asumare si despre femeia emancipata si care poarta cu convingere “pantaloni”! Cosmin Selesi , Paul Ipate și Monica Odagiu, fac un adevarat tur de forta in care rasturnarile de situatie se petrec efectiv o data la 2-3 minute.Textul propune situatii cu adevarat limita,  unde intensitatea jocului actoricesc, capacitatea actorului aste cu adevarat pusa la incercare si cei trei fac o adevarata performanta!

Vino la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești la o comedie de la care sa pleci vindecat de tot stresul de zi cu zi, prin RAS!

08 decembrie 2023,ORA19:00 – Fuego- CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE ȘI CÂNTECE DE CRĂCIUN PAUL SURUGIU-FUEGO – „AM SUFLET DE CRĂCIUN!”

Vine iarna si desigur în luna decembrie, Paul Surugiu Fuego pleacă la colindat prin țară, cu celebrele sale colinde. Astfel, va ajunge si în orasul tau, alături de band-ul său, cu surprize, noutăți, cu emoții, veselie și bună dispoziție și cu cele mai apreciate cântece care l-au făcut celebru în perioada sărbătorilor.

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități aparte și orchestrații pe măsură. Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci când se aproprie Crăciunul, fiind conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena din orașul tău, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de Paul Surugiu-Fuego și band-ul său!

„Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Am suflet de Crăciun și va iubesc!”- (Paul Surugiu-Fuego).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata