Asistentă hărțuită de șefi pentru că a povestit despre neregulile din spital! Acuzații grave!

0

Asistentă hărțuită de șefi pentru că a povestit despre neregulile din spital! Acuzații grave!

Caz halucinant într-un spital după ce o asistentă care a îndrăznit să facă publice mai multe nereguli, este hărțuită de zile întregi de conducere. Concret, totul a început după ce asistenta a făcut publice o serie de probleme din cadrul instituției medicale în care lucrează.

CITEȘTE ȘI: TAXI STRIVIT DE O BASCULANTĂ LÂNGĂ PITEȘTI! DOUĂ FEMEI TRANSPORTATE LA SPITAL!

Femeia susține că, la scurt timp, șefii au început să o hărțuiască și să îi însceneze faptul că ar avea probleme psihice. Motiv pentru care a sesizat și ITM-ul care s-a prezentat la spital, pentru control.

La o zi distanță, femeia a fost trimisă de către șefa sa să facă un consult psihiatric, cu toate că făcuse unul în urmă cu o lună. Diagnosticul pus a fost de tulburări mintale minore. Femeia susține că este o răzbunare din partea șefilor și este hotărâtă să meargă mai departe și să depună plkângere pentru a se face dreptate. Cazul șocant s-a petrecut recent la Spitalul din Slatina, acolo unde femeia lucrează ca asistentă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata