Astă seară, toată România este alături de „tricolorii“ lui Piţurcă! Hai ROMÂNIA!

Startul fulminant al naţionalei României în preliminariile Campionatului Mondial, Brazilia 2014, face din meciul România – Olanda un derby de zile mari. Şi chiar dacă ai noştri pleacă cu şansa a doua, iscusinţa lui Piţurcă, setea de performanţă a „tricolorilor”, dar şi publicul care va fi senzaţional, sunt atuurile noastre pentru un rezultat bun în care şi un meci egal ne-ar conveni.

Record de spectatori
Arena Naţională se va „rupe” de încurajările şi trăirile celor peste 54.000 de suporteri români care vor împinge echipa de la spate. Cu siguranţă că recordul de asistenţă deţinut de finala Europa Ligue, Atletic – Bilbao, 52.347 de spectatori, va fi depăşit. După victoria de la Istanbul, care i-a înfiorat pe Van Persie şi ai lui, Victor Piţurcă pregăteşte batavilor câteva surprize pentru a obţine în acest mandat al său, cel de-al şaselea rezultat bun.
„Adi Mutu va da gol!“
„Motanul” nostru descoperit şi crescut de Mihăiţă Ianovschi la F.C. Argeş, Bogdan Stancu, dar şi „Briliantul de Argeş”, Adi Mutu, pot fi două din cărţile câştigătoare din mâneca lui Piţurcă. „Adi Mutu va da gol în meciul cu Olanda!”, spune antrenorul piteştean Mihai Ianovschi, cel care l-a iniţiat pe Mutu în tainele fotbalului începând cu anul 1986.
Piţi a mai învins Olanda în octombrie 2007
Selecţionerul României, Victor Piţurcă, cel care a dat o adevărată lecţie în partida de la Istanbul, se poate lăuda că a mai învins odată Olanda, 1 – 0 la Constanţa, gol Goian, la 13 octombrie 2007, în mandatul precedent. Partida marilor noastre speranţe va fi arbitrată de scoţianul Craig Thomson şi va fi transmisă în direct de Antena 1 începând cu ora 21.00.
Pariaţi pe 1 – 0 sau 0 – 0. Cota este 9.00!
Olanda este mare favorită la casele de pariuri cu o cotă de 1.80 la victorie, în timp ce România are cotă 4.35! pentru egal este 3.30, iar la 1X cota este de 1,88. La „scor corect”, 1 – 0 pentru România, cota este 9.00, aceeaşi ca la 0 – 0, pronosticuri pe care mulţi români le vor juca măcar din spirit patriotic! La aceste pronosticuri, miza jucată o câştigaţi de nouă ori. La un milion vechi, câştigaţi aproape nouă!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.