Astăzi! Un nou protest în Piața Primăriei Pitești!

0

Sute de persoane și-au anunțat prezenta la protestul organizat pentru a doua săptămână consecutiv în Piața Primăriei Pitești, începând cu ora 18:00, pentru salvarea Pădurii Trivale! După adoptarea în ședința de Consiliu Local Pitești de acum două săptămâni, piteștenii și-au manifestat în mediul online nemulțumirile legate de faptul că majoritatea din CL a decis transformarea a 160 de hectare în pădure parc. Și asta, în condițiile în care, timp de 13 ani s-a muncit enorm pentru declararea întregii Păduri Trivale în arie protejată.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST POSIBIL ATACUL UNOR ȘACALI ÎN PITEȘTI? EXPLICAȚIA DSVSA ARGEȘ!

Unul dintre susținătorii manifestării din această seară, Mihai Coteț, consilier local și președinte PNL Pitești, a făcut un apel pe pagina personală de Facebook, ca piteștenii să ia atitudine, astfel încât de Pădurea Trivale să se bucure și urmașii noștri, dar și pentru a aminti administrației locale că deciziile trebuie luate pentru cetățeni, și nu pentru orgoliul politic.

„Ca în FIECARE VINERI, vă așteptăm și astăzi, începând cu ora 18.00, în fața Primăriei Pitești, ca să le transmitem aleșilor locali că ne dorim PĂDUREA TRIVALE – ARIE PROTEJATĂ. Le vom explica de câte ori este nevoie, până vor înțelege, de ce este vital ca pădurea să fie protejată în cel mai scurt timp” este mesajul transmis în urmă cu puțin timp de către consilierul local.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata