Astăzi vine liderul în Trivale!

În această seară, în nocturnă, de la ora 18.00, F.C. Argeş întâlneşte pe  Corona Braşov, liderul la zi al seriei a doua din Liga secundă. Partida are o miză însemnată pentru ambele echipe, şi se anunţă a fi un meci de „care pe care”. Scoateţi săbiile, cuţitele şi pistoalele, şi luaţi cele trei puncte!
Vor să continue seria bună a lui Crivac
Alb-violeţii lui Iulian Crivac sunt decişi să continue seria bună începută odată cu venirea lui Iulian Crivac ca antrenor principal. Fostul jucător al Argeşului are parcă, o baghetă magică, pentru că  jucătorii lui evoluează cu dăruire, spirit de sacrificiu şi multă determinare de la venirea lui Crivac în locul lui Viorel Dumitrescu. Alb-violeţii au acumulat cu Iulian Crivac antrenor principal, cinci puncte: trei pe teren propriu cu CS Mioveni, şi două în deplasările de la Timişoara şi Alba Iulia. „După cele trei etape, sunt mulţumit de jocul echipei, dar în privinţa rezultatelor, se putea mai bine. De exemplu, atât la Timişoara cât şi la Alba Iulia am ratat mari ocazii la final, în minutele de prelungire”, a declarat tehnicianul Argeşului.  
Corona a blătuit meciul din etapa trecută cu Vâlcea!
Despre liderul Corona Braşov se spune că în etapa trecută, 2 – 3 pe teren propriu cu CSM Rm. Vâlcea, că a blătuit meciul! „Am auzit că unii au jucat la pariuri pe scor corect, 2 – 3 şi au câştigat o groază de bani…Normal, ar trebui să se sesizeze Comisiile de la Liga Profesionistă de Fotbal. Mai multe nu comentez”, spunea Crivac. Şi nu doar antrenorul Argeşului azise despre acet meci că ar fi fost aranjat pentru pariuri… Pentru a încerca să „dreagă busuiocul”, braşovenii vin la Piteşti pentru a scoate cele trei puncte pierdute cu Vâlcea.
„Să fim peste ei fizic, mental şi psihic“
„Corona Braşov este liderul clasamentului în acest moment. Dacă am fi jucat cu ei în primele etape, poate nu mai erau acum pe primul loc. Au o echipă bună, cu jucători experimentaţi, şi vom avea un meci foarte greu, mai ales că ne vor lipsi doi jucători importanţi: Răuţă şi Dulcea. Sperăm că înlocuitorii lor îşi vor face datoria, şi absenţele lor vor trece neobservate. În schimb, vor reintra Monel Cârstoiu şi Dănuţ Ivănică, care au ispăşit etapa de suspendare. Dacă vom fi peste ei fizic, mental şi psihic, victoria nu are cum să ne scape”, spunea antrenorul principal de la F.C. Argeş, Iulian Crivac.   
Cătălin Doman este optimist
Absent de mai multe etape din cauza unei accidentări, Cătălin Doman este refăcut şi va putea evolua măcar 30 de minute în partida din această seară. „Din punct de vedere me­dical nu mai am probleme, dar nu pot juca titular, deoarece vin după o perioadă mai lungă în care am fost accidentat, aşa că voi intra doar în repriza a doua, dacă antrenorul va considera că este nevoie de mine. Eu vreau să ajut echipa din teren, dar dacă nu voi intra, îmi voi ajuta colegii cu „emoţii pozitive“ care să le dea curaj şi încredere în forţele lor. De la venirea lui Iulian Crivac evoluţia echipei este ascendentă şi jucăm din ce în ce mai bine. În ultimile trei etape care mai sunt din acest tur de campionat, eu sper să luăm maximum de puncte, nouă, şi să terminăm prima parte a campionatului cu 20 de puncte. Pentru retur, sper să joc mai mult, nu cum a fost în acest tur în care am jucat doar trei meciuri”, spunea Cătălin Doman.
Bogdan Vişa: „Nu ne gândim decât la victorie!“
„Avem un meci foatre greu cu cei de la Corona Braşov pentru că sunt de mai multe etape pe locul întâi al clasamentului. Au o echipă solidă în toate compartimentele şi sunt bine organizaţi. Corona Braşov vrea să demonstreze că meciul pierdut etapa trecută cu Vâlcea a fost un accident, şi vine la Piteşti să câştige. Dar şi noi vom fi mobilizaţi şi concentraţi pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc. Nu ne gândim decât la victorie! Din punct de vedre fizic sunt apt 100%, şi doar antrenorul va decide dacă va apela sau nu la serviciile mele. Este adevărat că nu am pregătirea de vară făcută cu echipa, dar în această privinţă îmi voi reveni repede”, spunea fundaşul central Bogdan Vişa, jucător venit în cursul acestui campionat la F.C. Argeş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.