Atenție! Se închide traficul pe un pod intens circulat din Pitești!

0

Primăria Municipiului Pitești anunță începerea lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” – (Pod Matrițe), din data de 05.12.2023, ora 08:00. Circulația rutieră și pietonală va fi oprită peste podul amintit, pe toată perioada de execuție a lucrărilor, respectiv 18 luni.

CITEȘTE ȘI: MEDIC UPU PITEȘTI, STRIGĂT DE AJUTOR! „URGENȚA NU ESTE MUNCĂ LA NORMĂ! NU MAI FACEM FAȚĂ!”

Conducătorii autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone trebuie să folosească următoarele rute alternative, în conformitate cu indicatoarele rutiere temporare montate la intrările în municipiul Pitești, precum și pe străzile care converg către zona respectivă:

  • dinspre Podul Viilor (DN 73, DN 7) către Bascov se circulă pe autostrada A1;
  • dinspre strada Serelor către strada Depozitelor se circulă pe autostrada A1;
  • dinspre strada Costache Negri către Bascov se circulă pe autostrada A1, prin zona podul Viilor.

Totodată, circulația rutieră pe strada Depozitelor din direcția Podul Viilor – Costache Negri și din direcția strada Serelor – Depozitelor rămâne deschisă până în zona lucrărilor pentru aprovizionarea societăților comerciale.

Circulația autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone, pe raza administrativ –  teritorială a municipiului Pitești, se realizează numai în baza acordului de circulație eliberat de Primăria Municipiului Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata