Atenție! Se lucrează pe Bulevardul Petrochimiștilor!

0

Proiectul pistelor de biciclete din Pitești prinde contur, iar în această perioadă se lucrează la amenajarea acestora pe Bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu. Edilul Cristian Gentea a anunțat că în această dimineață constructorul a început lucrările la ișirea din Pitești, către autostrada Pitești – București, iar după finalizarea acestora se va crea o legătură cu pistele din Ștrand și cartierul Tudor Vladimirescu.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI RADICALE LA EXAMENUL AUTO! SE MODIFICĂ PROBA DE LA SALĂ!

„A început asfaltarea pistelor de biciclete pe Bulevardul Petrochimiștilor! Realizarea traseului care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul „Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu, este obiectivul proiectului european „Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”!” a anunțat primarul Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata