Atenție! Se oprește apa în Pitești! Află zonele afectate!

0
Atenție! Se oprește apa în Pitești! Află zonele afectate! Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Târgu din Vale, joi, 09.11.2023, între orele 9:00- 16:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Târgu din Vale, Banu Mărăcine, Constantin Hamangiu, Constantin Mille, Gheorghe Şincai, Costache Negri, Râurilor.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de reparaţii vană DN 250 din căminul situat la intersecţia străzilor Târgu din Vale cu Banu Mărăcine.
Apă Canal 2000 își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.
Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata