ATENȚIE! SE OPREȘTE APA ÎN PITEȘTI! ZECI DE CONSUMATORI AFECTAȚI!

0

Astăzi, 12.03.2024, între orele 9:00 – 16:00, Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti.

CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERI! POLIȚIȘTII RUTIERI NU VOR MAI AVEA VOIE SĂ FACĂ ACEST LUCRU!

Vor fi afectaţi utilizatorii situaţi pe strada Prelungirea Craiovei, între staţiile Lukoil şi Petrom, precum şi cei din zona Tarlaua 22 – Staţia de Gaze.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă nou executate din str. Octavian Goga, la conducta existentă.

Societatea Apă Canal 2000 SA își cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pentru perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, cetățenii pot suna la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata