Atenție șoferi! Amenzi usturătoare pentru aceste lucruri!

0

Atenție șoferi! Amenzi usturătoare pentru aceste lucruri! Șoferii care își montează accesorii luminoase care redau culorile folosite de Poliție risă amenzi mari și dosare penale sau chiar închisoare, dacă sunt prinși de agenți. Accesibile la preț, astfel de dispozitive care luminează intermitent în roșu și albastru se găsesc pe internet la prețuri accesibile. Însă va fi greu de explicat adevăraților polițiști prezenţa unui astfel de accesoriu în mașină.

CITEȘTE ȘI: „CEA MAI NEAGRĂ ZI DIN VIAȚA MEA ȘI A TA, COPILUL MEU IUBIT!” UN MEDIC ÎȘI STRIGĂ DUREREA DUPĂ PIERDEREA FIICEI ÎNSĂRCINATĂ ÎN NOUĂ LUNI!

Polițiștii avertizează că astfel de cazuri atrag după sine sancțiuni drastice. Mai mult, se poate ajunge chiar la condamnări la închisoare, nu numai amendă.

„Se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.305 lei și 2.900 lei, precum și cu reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.  Totodată se confiscă și aceste mijloace speciale de avertizare.”, spune Andra Arsintescu, reprezentant al Poliției – Brigada Rutieră.

„Fie să oprească, să legitimeze persoane pe stradă, fie să aplice sancțiuni contravenționale – această infracțiune este prevăzută de Codul Penal și este de până la trei ani de închisoare.”, atrage atenţia Marius Iconaru, sindicatul Europol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata