Atenție șoferi! Două zile de haos pe străzi intens circulate din Argeș! 

0

Atenție șoferi! Două zile de haos pe străzi intens circulate din Argeș! 

În perioada 08.02.2024 – 10.02.2024 se desfășoară șase transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul: Albota – DN65 – Pitești – A1 – DN7 – DN7C – Merișani (județul Argeș) – DN7C –  INT DN7C/DJ703I/DJ703K.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Vehiculele transportă grinzi. Lățimea maximă a unui vehicul este 2,7 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp                                                                                                         

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata