Atenție șoferi! Restricții de circulație pe A1 și DN7! Află până când!

0

Atenție șoferi! Restricții de circulație pe A1 și DN7! Află până când! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 28 februarie 2023, în funcție de condițiile meteorologice, în intervalul orar 08:00 – 16:00, se vor desfășura lucrări de toaletare a copacilor din proximitatea părții carosabile pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, tronsonul kilometric 228+300 de metri – 229+300 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, fiind dirijată de piloți de trafic.

CITEȘTE ȘI: ȘCOLILE ȘI GRĂDINIȚELE DIN ARGEȘ CARE S-AR PUTEA PRĂBUȘI LA CUTREMUR! LISTA COMPLETĂ!

De asemenea, tot astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, în intervalul orar 08:00 – 13:00, se efectuează lucrări de reparații ale parapetului pe DN 7, tronsonul kilometric  167+600 de metri – 167+800 de metri, pe raza localității Blidari, județul Vâlcea. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale, dirijată de piloți de trafic.

Totodată, restricții de trafic sunt impuse astăzi și pe autostrada A1 București-Pitești, astfel:

  • până la ora 18:00,  pe tronsonul kilometric 64+454 de metri – 64+418 metri, pe sensul către București, se restricționează a doua bandă pentru repararea parapetului median;
  • până la ora 14:00,  la kilometrul 70, pe sensul către Pitești, se restricționează prima bandă pentru a permite montarea panourilor fonoabsorbante.

Sfătuim șoferii să reducă semnificativ viteza în zona lucrărilor, conducând cu multă atenţie şi să semnalizeze din timp orice schimbare a benzii de circulație!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata