Atenție șoferi! Restricții de trafic în Argeș! Află când!

0

Atenție șoferi! Restricții de trafic în Argeș! Află când! CNAIR anunță că, în perioada 27.03.2023 – 30.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Faur – A2 – Centura de Sud – A1 – Pitești – DN7C – Curtea de Argeș – DN73C – DN7 – Centura Calimănești – DN7 Veștem – DN1 – A1 Săliște – Intersecție A1 cu DJ706A (Chișcădaga – județul Hunedoara). Vehiculul transportă o virolă.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA IA MĂSURI! „LUCRURILE NU VOR RĂMÂNE AȘA!” (VIDEO!)

Lățimea maximă a vehiculului este 5,95 m, masa totală 51 tone, lungime 16,5 m, înălțime 4 m,  viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata