Atenție șoferi! Se închide o stradă din Pitești!

0

   Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti informeaza locuitorii din zona strazii Bucovina cu privire la faptul ca incepand cu data de luni, 07.08.2023, va fi inchis traficul rutier pe tronsonul cuprins intre strada Intrarea Alunului si sensul giratoriu din zona Victoria Residence. Conform autoritatilor, se vor asigura rute ocolitoare prin strazile Petrochimistilor – strada Valea Geamana, Calea Craiovei – Darzu. Mentionam ca sensul giratoriu va ramane deschis.

CITEȘTE ȘI: „RAIUL A PRIMIT UN ÎNGER!” LACRIMI ȘI DURERE DUPĂ MOARTEA SUBITĂ A UNEI COPILE DE 2 ANI!

Restrictiile urmeaza sa fie impuse in cadrul lucrarilor de reabilitare canalizare menajera, lucrari care sunt estimate a se derula pana la data de 31.08.2023.
Soferii sunt rugati sa circule cu atentie sporita in aceasta zona si sa respecte semnalizarea rutiera care va fi amplasata de constructor, cu avizul Comisiei de Circulatie.
Facem precizarea ca noua retea de canalizare este executata in cadrul Contractului de lucrari nr. 270/2022 – CL5.3 – „Reabilitarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Pitesti – Zona Sud”, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges, in perioada 2014 – 2020” – Cod MySMIS2014 + 149090, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).
Impreuna cu echipa constructorului, limitam pe cat posibil disconfortul locuitorilor din zona si ii asiguram ca vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea traficului in zona in timp operativ.
Amintim consumatorilor ca investitiile pentru modernizarea si dezvoltarea sistemelor de canalizare menajera sunt efectuate in beneficiul lor pe termen lung si vizeaza asigurarea unor servicii de calitate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata