Atenție șoferi! Trafic restricționat pe DN73C, Tigveni – Curtea de Argeș! Află până când!

0

Începând de astăzi și până la data de 22 decembrie 2022, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, vor fi instituite restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

Până la data de 22 decembrie a.c., se impun restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă (M.T.M.A.) mai mare de 16 tone, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, pentru protejarea participanților la trafic și prevenirea degradării părții carosabile.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! SINUCIDEREA CARE I-A EMOȚIONAT CHIAR ȘI PE POLIȚIȘTI!

Totodată, reamintim că, începând cu data de 04 noiembrie 2022, în vederea lucrărilor la podul situat pe DN7, la km. 157+016, peste râul Topolog, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea, a fost instituită măsura de închidere a circulației pentru autovehiculele cu M.T.M.A. mai mare de 7,5 tone, cu unele excepții.

Informații suplimentare (cum ar fi rutele ocolitoare) pot fi accesate pe site-ul oficial al C.N.A.D.N.R., respectiv la link-ul http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/restric%C8%9Bii-de-circula%C8%9Bie-pe-dn7-%C3%AEntre-pite%C8%99ti-%C8%99i .

De asemenea, informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

Polițiștii argeșeni recomandă să circulați prudent, să păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă în fața dumneavoastră, și să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic.

Totodată, pentru prevenirea oricăror evenimente negative, polițiștii rutieri vă sfătuiesc să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum, să respectați limitele legale de viteză și celelalte norme rutiere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata