Atenție! Sute de polițiști pe străzile din Argeș! Află motivul!

0

În perioada 14 – 18 aprilie 2023, efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost suplimentate, pe toate domeniile de activitate, ajungând astfel la o medie zilnică de 250 de polițiști.

Prin acest lucru, ne dorim ca toți argeșenii să se poată bucura de sărbători în liniște. Pe lângă siguranța deplasărilor pe drumurile publice, asigurată de o medie de 70 de polițiștii rutieri aflați zilnic la datorie cu 10 aparate radar, acționează și polițiștii cu atribuții privind ordinea publică, alături de cei din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai altor structuri, în funcție de situație.

Polițiștii vor avea în atenție:

-siguranța deplasării pe drumurile publice;

-fluidizarea traficului rutier pe principalele artere de circulație;

-prevenirea faptelor contra patrimoniului

-prevenirea actelor de comerț ilicit și respectarea normelor sanitar veterinare, împreună cu structurile specializate;

-prevenirea faptelor care aduc atingere vieții și integrității fizice.

Cei mai mulți polițiști vor fi la datorie în ziua, precum și în noaptea de Învierea Domnului. Astfel, peste 300 de polițiști vor fi concentrați, în tot județul, în zonele unde se preconizează participarea unui număr mare de persoane, în special în zona lăcașelor de cult.

Prin aceste activități ne dorim să asigurăm argeșenii ce doresc să se bucure de însemnătatea sărbătorilor și a slujbelor bisericești, că o pot face într-un mod sigur.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș dorește să vă atragă atenția asupra furturilor din locuințe și vă recomandă, ca atunci când părăsiţi domiciliul, să vă asiguraţi că aţi încuiat bine uşile şi ferestrele, iar dacă locuiţi la curte, să manifestaţi atenţie şi la anexele gospodăreşti!

De asemenea, manifestaţi grijă pentru banii şi bunurile proprii atunci când vă aflaţi în spaţii aglomerate (la cumpărături, în piaţă, bazar sau lăcaşe de cult), pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare!

Nu uitați, o atitudine preventivă vă poate salva din multe situaţii neplăcute! Vă dorim să aveți parte de sărbători cu pace și lumină în suflet!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata