Atenție! Trei zile fără curent electric în Pitești! Află când și zonele vizate!

0
Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:
  •  Luni, 28 noiembrie, în intervalul orar 09:00-17:00: Cartier Găvana, Strada Victor Babeș și blocurile T1, T2, T3, T4, T5, DA, DB, DC, M1 alimentate din PT 14 Găvana și PT 6 Nicolae Bălcescu;
  • Marți, 29 noiembrie, în intervalul orar 09:00-17:00: Strada Calea Bascovului cu străzile adiacente alimentate din PT 6 Ceair, Cartier Popa Șapcă cu blocurile U6, U6a alimentate din PT 3 Popa Șapcă, Strada Gârlei cu bloc D6 alimentat din PT Cămin Nefamiliști;
  • Vineri, 2 decembrie, în intervalul orar 09:00-16:00: Bd. Petrochimiștilor cu bloc B31, B34 alimentate din PT 31 Prundu, Caporal Patru cu străzile adiacente, Frații Golești cu bl. S8, S10, Termocalor, cu centrală termică alimentate din PT 33 Gară, Centrală Termică zona Banat alimentată din PT 11 Banat.
Distribuţie Oltenia avertizează:
ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
  • intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe.
Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție la unul dintre numerele de telefon:
  •  Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.
Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare fără a mai intra în contact cu un operator. * Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrică și începe cu 005.
Serviciul de furnizare și distribuire a energiei electrice nu este în subordinea municipalității, aceasta este o modalitate de a informa publicul piteștean asupra întreruperilor programate și anunțate de către Distribuție Oltenia pentru prevenirea eventualelor defecțiuni sau neplăceri ce pot apărea în intervalul orar în care se efectuează respectivele intervenții la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata