Atenție! Un nou restaurant McDonald în Pitești! Află în ce zonă!

0

Atenție! Un nou restaurant McDonald în Pitești! Află în ce zonă! Un nou restaurant McDonald va fi construit în Pitești, în zona de Nord a orașului, spre bucuria miilor de copii. Concret, restaurantul urmează să fie amplasat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropiere de Dedeman.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: INCENDIU PUTERNIC ÎNTR-O GOSPODĂRIE! INTERVIN POMPIERII!

Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute și cozile imense, la fel ca la McDonald Gară, reprezentanții Dedeman au solicitat autorităților locale să găsească soluții.

„Prin adresa înregistrată la Administrația Domeniului Public nr. 3374/27.03.2023, SC Dedeman SRL solicită precizări cu privire la eventualele modificări în profil transversal pe strada de acces de la sensul giratoriu de pe b-dul Nicolae Bălcescu către magazinul Profi. Potrivit certificatului de urbanism nr. 1418/19.12.2022 pe terenul din str. Nicolae Bălcescu nr. 158 va fi contruit un Restaurant McDonald cu parcarea aferentă. Având în vedere situațiile cu care se confruntă Poliția la Restaurantul McDonald de la Gară, respectiv cozi de autovehicule care blochează benzile de circulație atât pe bulevardul Republicii cât și pe str. Frații Golești trebuie identificate soluții de trafic care să preîntâmpine acestă situație.”, este solicitarea reprezentanților Dedeman aflată pe ordinea de zi a Comisiei de Circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata