Au scăpat ca prin minune! Accident grav lângă Câmpulung!

0

Mai multe persoane au scăpat ca prin minune fără să fie rănite după ce au fost imlicate în această dimineață într-un accident petrecut în această dimineață în localitatea Valea Mare Pravăț. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Din fericire, niciunul dintre ocupanții autoturismului nu a suferit leziuni.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Câmpulung intervin în localitatea Valea Mare Pravăț la un eveniment rutier în care, din primele informații, un autoturism s-ar fi răsturnat într-un șanț. La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol. La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, acestea nu au identificat victime” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata