Au speriat Bălileștiul! De la zacuscă li s-a înfundat!

Au speriat Bălileștiul! De la zacuscă li s-a înfundat! Nu este pentru prima dată când hoții fură de la localnicii din această localitate. Primarul Cătălin Turturică a făcut acest anunț public, în cadrul Colegiului Prefectural de la începutul anului.

În cursul nopții precedente, polițistii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat în flagrant delict trei bărbați, în timp ce sustrăgeau bunuri cu ar fi zacuscă și murături dintr-o locuință de pe raza comunei Bălilești.

Cei trei bărbaţi au fost depistaţi în timp ce transportau bunuri dintr-o anexă a unei locuinţe, având deja în autoturism bunuri sustrase din aceeaşi locuinţă. Doi dintre bărbaţi, cu vârste de 43 şi 44 de ani, din Piteşti, au fost prinşi la faţa locului, ulterior fiind identificat şi depistat şi al treilea bărbat, de 39 de ani, din Piteşti.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

După administrarea probatoriului, împotriva celor trei bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 5 aprilie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, a fost dispusă măsura indisponibilizării autoturismului care a fost folosit la comiterea faptei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.