Au venit banii pentru recenzori! Anunțul prefectului Perianu!

0

Peste cinci milioane și jumătate lei au fost alocați județului Argeș pentru plata recenzorilor, a anunțat prefectul Radu Perianu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că 954.000 lei au fost repartizați Primăriei Municipiului Pitești, câte 240.000 lei la Mioveni și Curtea de Argeș, iar Câmpulungul va primi 229.000 lei.

„Recenzorii vor fi plătiți! A fost adoptată Hotărârea de Guvern referitoare la alocarea sumelor necesare. În județul Argeș au ajuns 5527 mii lei. Cei mai mulți recenzori au fost în Pitești. Primăria Municipiului Pitești va primi, pentru plata lor,  954 mii lei. Este cea mai mare sumă din județ. 

CITEȘTE ȘI: AMENZI PENTRU SPITALELE CARE NU DECONTEAZĂ MEDICAMENTELE CUMPĂRATE DE PACIENȚI!

Și la Mioveni s-a lucrat. Aici vor fi virați 240 mii lei, iar la Câmpulung vor ajunge 229 mii lei, tot pentru plata celor care s-au ocupat de recensământ. Banii alocați sunt suficienți pentru plățile necesare în toate cele 102 localități. Rog toate instituțiile implicate să facă toate demersurile necesare pentru ca acești bani să ajungă la oameni cât mai repede” anunță prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata