Aurel Bălășoiu, audiat la Parchetul General! Primele declarații ale deputatului!

0

Deputatul argeșean, Aurel Bălășoiu a fost audiat ieri la Parchetul General, fiind vizat în două dosare penale, pentru act sexual cu un minor și pentru viol. În primul dosar procurorii s-au sesizat din oficiu, iar cel de-al doilea a fost deschis în urma unei plângeri. Fostul pesedist și primar al comunei Rociu, nu a vrut să dea declarații, în schimb, avocata lui a spus că nu există niciun fel de acuzații oficiale pe numele lui Bălășoiu și că acesta a venit în calitate de martor. 

Parlamentarul ex-PSD a stat mai bine de patru  ore, luni, la Parchetului General pentru a fi audiat.  „Având calitatea de martor, eu nu pot să spun mai multe date din dosar. Vorbiți cu doamna avocat.  Am stat atât de mult pentru că am vrut să lămuresc lucruri care mi s-au cerut.”, a declarat Aurel Bălășoiu la ieșirea de la Parchetul General.

„Având în vedere calitatea de martor a domnului deputat, în acest moment, dumnealui nu va face declarații decât în cadrul procesului penal, al anchetei. A fost audiat în calitate de martor, a lămurit cauza sub toate aspectele sale, atât cât cunoaște împrejurările acestor evenimente declarate. Nici nu știm dacă s-au întâmplat în realitate sau nu.”, a precizat avocata deputatului.

Reamintim faptul că Parchetul General s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. De asemenea, procurorii au deschis un al doilea dosar, în care sunt efectuate cercetări pentru viol, după ce a fost depusă o plângere penală pe numele deputatului.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata