Autobuzele Publitrans vor circula și în Ștefănești! Află de când!

0

După lungi discuții și sesizări din partea cetățenilor, au fost găsite soluții pentru extinderea transportului metropolitan și în orașul Ștefănești. Primarul municipiului  Pitești, Cristian Gentea a anunțat recent că, începând cu 1 iulie, autobuzele Publitrans vor circula pe cinci rute noi în Ștefănești.

CITEȘTE ȘI: CISTERNĂ CU SODĂ CAUSTICĂ A INTRAT ÎNTR-O DUBĂ! PERICOL DE EXPLOZIE!

„În sfârșit, problema cooptării orașului Ștefănești în ADI Transport și efectuarea serviciului pe toate cele 5 trasee a fost rezolvată.  Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești! Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.

Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.

Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite. De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în asa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata