ziarobiectiv.ro

Autostrada Pitești – Sibiu – finalizată înainte de termen! Anunțul ministrului Grindeanu!

0

Lucrările pe tronsonul Pitești – Curtea de Argeș al autostrăzii Pitești – Sibiu avansează în ritm alert și există șanse ca să fe finalizate înainte de termen, a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transportului. În urma vizitei de pe șantierul autostrăzii, demnitarul s-a declarat mulțumit de ritmul alert al lucrărilor și a spus că cea mai așteptată investiție din România ar putea fi finalizată până în 2027.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UN ARGEȘEAN CELEBRU! ERA O PERSONALITATE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ!

„Îi felicit pe cei de la la compania de construcții de aici pentru ce au făcut pe tronsonul Sibiu-Boița, am circulat de câteva ori. Au terminat înainte de termen, cu câteva luni bune. Mă aștept ca și termenul de aici, din contractul de pe lotul patru să fie finalizat înainte de termenul asumat, în 2027. Sunt convins că vor termina înainte, chiar dacă sunt doar 10 km, au foarte multe lucrări de artă, poduri, tuneluri. De la Pitești-Curtea  de Argeș lucrurile înaintează foarte bine, sunt undeva la peste 50% ca progres, au mers în acest an foarte bine, putem crede că anul viitor vor termina. Cel puțin acel tronson din jurul Piteștiului, Bascov, acest tronson poate fi finalizat, chiar dacă termenul este 2025. Suntem pregătiți, vrem să avem absorție pentru toate sumele negociate în urmă cu ani buni, astfel încât să nu fim nevoiți să pierdem banii” a declarat Grindeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata