Averile polițiștilor, controlate de ANI! Sute de mii lei care nu pot fi justificați!

0

Agenția Națională de Integritate (ANI) pune tunurile pe poliţişti şi le controlează averile, iar deja s-au descoperit primele nereguli. Fostul Inspector şef al Poliţiei din Constanţa nu poate justifica de unde are peste 300 de mii de lei, iar în aceeaşi situaţie mai sunt şi trei funcţionari publici din cadrul poliţiei.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unor diferențe nejustificate, de sute de mii de lei, între averea dobândită și veniturile realizate, în cazul a patru polițiști, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Lista funcționarilor din Poliție cu avere nejustificată publicată de ANI:

Decean Ciprian – Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.

Buturug Gheorghe – Funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.

Dancu Constantin – fost Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 344.132 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DANCU CONSTANTIN, în perioada exercitării funcției publice.

Lefter Ion Doinel – Funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 445.632,3 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcției publice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata