Avertizare meteo de ultim moment! Ninsori și ploi abundente! Cum va fi vremea în Argeș!

0

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, trei coduri galbene de vreme rea sunt în vigoare până luni seară. Un cod galben a fost emis pentru intervalul 20 noiembrie, ora 10.00 – 21 noiembrie, ora 10.00, perioadă în care va ploua însemnat cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m.

Un al doilea cod galben, pentru 21 noiembrie, ora 05.00 – 21 noiembrie, ora 18.00, vizează ninsori moderate cantitativ. „Local la altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm. În zona deluroasă și montană a Moldovei, precum și în Carpații de Curbură trecător vor fi și precipitații mixte și izolat se va depune polei.”, a anunțat ANM.

În Argeș temporar va ploua, mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice. Cantitățile de apă acumulate vor fi în medie de 20-30 l/mp. Vântul va sufla în general moderat (viteze de până la 40-45 km/h). Temperatura maximă va fi cuprinsă între  11 și 13 grade Celsius, iar cea minimă se va situa între 5 și 7 grade Celsius.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata