Avocatul piteștean reținut de DNA – adus în fața judecătorilor! Ce s-a decis?

0

Avocatul Alin Anton, reținut în seara zilei de 17 ianuarie de către procurorii DNA, rămâne în libertate, au decis noaptea trecută magistrații de la Curtea de Apel Pitești. După ce a fost reținut pentru 24 ore, și audiat de mai multe ori pe parcursul ultimelor zile în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, Anton a fost adus în seara trecută la Curtea de Apel Pitești cu propunere de arest preventiv din partea procurorilor DNA. În schimb, argumentele aduse de procurorinu i-au convins pe judecători, astfel încât cererea a fost respinsă.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

Iată sentința magistraților:

„În baza art.227 alin.1 C.p.p. respinge, ca neîntemeiată, propunerea nr. 30/P/2023 din data de 18 ianuarie 2024 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti privind arestarea preventivă a inculpatului ANTON ALIN. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu astăzi 18 ianuarie 2024, ora 22, 10, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” se arată în decizia instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata