„Azi ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru!” Strigăt de durere al unor părinți care își îngroapă copilul de 2 ani!

0

„Azi ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru!” Strigăt de durere al unor părinți care își îngroapă copilul de 2 ani! Tragedie într-o familie care privea și spera la un viitor senin, plin de iubire și armonie. Fetița lor, Iris Zenayda Ioana, în vârstă de doar 2 ani, le dădea toate motivele să creadă acest lucru. Până acum o lună când, fetița a început să se simtă rău. Făcea temperatură, era slăbită și amețită, astfel că părinții au decis să meargă la medic. La scurt timp, pe corp i-au apărut și niște pete de culoare albastră.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ELEV DE 14 ANI-GĂSIT LEȘINAT ÎN FAȚA LICEULUI! AMBULANȚA-LA FAȚA LOCULUI!

S-au alertat foarte tare și au mers la spital. Numai că, ghinionul a fost de partea lor. După multe analize și investigații și plimbat pe la trei spitale, timpul a trecut în defavoarea micuței care, pe zi ce trece, se simțea și mai rău. Abia ajunși la al treilea spital, după multe zile petrecute în celelalte două, medicii i-au pus un diagnostic corect: fetița de doi ani suferă de sindromul post-COVID. Însă, mult prea târziu. Pe data de 1 mai, fetița, s-a stins pe un pat de spital și a lăsat în urmă multe lacrimi, tristețe și suferință.

„Medicii nu și-au dat seama ce are fetița mea, cu toate că s-au făcut zeci de analize”

„Am mers în trei spitale până acum. Am fost la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde medicii au spus că fetița mea are probleme la ficat. Într-adevăr, are probleme la ficat, dar asta tot din cauza sindromului post-COVID. Diagnosticul pus de către medici a fost cel de hepatita A. După aceea am fost transferați la Spitalul Județean de Urgență «Sf. Ioan Cel Nou» Suceava, unde am stat o săptămână.

Din nou, medicii nu și-au dat seama ce are fetița mea, cu toate că s-au făcut zeci de analize. Abia când am fost transferați la Iași, la Spitalul «Sf. Maria», medicii au spus că este posibil să aibă sindromul post-COVID. Acum se află într-o stare gravă la spital, are plămânii afectați și ficatul. Noi avem o lună de când umblăm prin spitale. Dacă medicii din Suceava își dădeau seama ce problemă are fetița mea, poate starea Zenaydei nu se înrăutățea. Fata mea a luat COVID, nu știm de unde, pentru că nimeni din familie nu a avut, dar este posibil să fi luat din locurile de joacă. Ea acum nu mai are, dar are sindromul post-COVID, are anticorpi care se înmulțesc și îi atacă corpul.”, declara mama fetiței, Oana Lăcrămioara Andrei, la momentul respectiv, potrivit newspascani.com

„Azi ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru!”

Pe data de 1 mai, fetița, s-a stins pe un pat de spital și a lăsat în urmă multe lacrimi, tristețe și suferință.

„Azi ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru, ai lăsat o durere nespusă în sufletele noastre, ale tuturor! Tu ai fost și vei rămâne prințesa noastră! Cu lacrimi în ochi îți dorim o călătorie lină, pe aripi de înger. Zeny, ai să rămâi pentru noi tot timpul vie în suflet și în cugetările noastre. Te-am iubit, te iubim și te vom iubi nespus de mult, îngerașul nostru! Dumnezeu să te ierte și să te păstreze printre îngerașii lui! Odihnește-te în pace, Iris Zenayda Ioana, prințesa noastră!  Va mulțumim tuturor care ați donat sânge pentru Zeny, care v-ați implicat și ați dorit să ne ajutați să o salvăm. Din păcate Dumnezeu a decis ca ea să fie în ceruri, lângă El…”, a scris tatăl fetiței pe o rețea de socializare.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata