Azi! Protest în Piața Primăriei Pitești! Salvați Pădurea Trivale!

0

Sute de persoane și-au anunțat prezenta la protestul organizat în această seară, începând cu ora 18:00, pentru salvarea Pădurii Trivale! După adoptarea în ședința de Consiliu Local Pitești de săptămâna trecută, piteștenii și-au manifestat în mediul online nemulțumirile legate de faptul că majoritatea din CL a decis transformarea a 160 de hectare în pădure parc. Și asta, în condițiile în care, timp de 13 ani s-a muncit enorm pentru declararea întregii Păduri Trivale în arie protejată.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

Unul dintre susținătorii manifestării din această seară, Mihai Coteț, consilier local și președinte PNL Pitești, a făcut un apel pe pagina personală de Facebook, ca piteștenii să ia atitudine, astfel încât de Pădurea Trivale să se bucure și urmașii noștri, dar și pentru a aminti administrației locale că deciziile trebuie luate pentru cetățeni, și nu pentru orgoliul politic.

„În fiecare vineri, începând cu ora 18.00, vă așteptăm în fața Primăriei Pitești. Protestăm pentru Pădurea Trivale – arie protejată; Vorbim despre ceea ce lăsăm în urmă copiilor și nepoților noștri; Luăm atitudine și amintim administrației locale că vocea cetățenilor contează!” este mesajul lansat de Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata