BAC Argeș-rezultate finale! Două medii de 10 după contestații! Află în ce licee!

Astăzi, 1 iulie 2022, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. au fost publicate rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022.

La nivelul județului Argeș, rata de promovare pentru absolvenții clasei a XII-a este de 76.81%, după cum urmează:

  • pentru absolvenții cursurilor de zi: 77.27%
  • pentru absolvenții cursurilor seral: 32.14%2
  • pentru absolvenții cursurilor de frecvență redusă: 30.77%.

Totodată, precizăm faptul că, pentru județul Argeș, variația ratei de promovare față de rezultatele inițiale (înainte de contestații) este de 3.36%.

În urma soluționării contestațiilor, există 2 (două) medii de 10 (zece), obținute de absolvenți ai unor unități de învățământ reprezentative din Pitești, Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” și Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”.

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Rata de promovare este calculată din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Candidații au acces la rezultatele obținute prin intermediul codurilor individuale repartizate, întrucât datele personale au fost anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] BAC Argeș-rezultate finale! Două medii de 10 după contestații! Află în ce licee! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.