„Băi, sunt rupt în gură deja. M-am strecurat în Spitalul Floreasca!” Imagini scandaloase cu un prieten al drogatului care a omorât doi copii!

0

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt și beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Ați înteles. Ce medicamente fur și eu de aici? Ia, ce-i asta oare?” sunt cuvintele unui prieten al lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi copii în stațiunea 2 Mai, în timp ce fura medicamente din unul dintre cele mai mari spitale din Capitală. Cei din anturajul beizadelei drogate nu s-au sfiit niciodată să posteze în mediul online când se droghează, iar unul dintre ei a trecut chiar la nivelul următor.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! UN CĂLUGĂR SIHASTRU A VRUT SĂ VIOLEZE O ENORIAȘĂ!

„Bai, sunt rupt in gura deja. Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, spune unul dintre tineri, într-o înregistrare în care își arată pupilele dilatate, dar și unghiile vopsite în vreme ce se plimba nestingherit pe holul spitalului Floreasca din Capitală.

Potrivit imaginilor postate, puștanul susține că „s-a strecurat” în spital pentru a fura medicamente și poate fi văzut cum cotrobăie prin cutii. Ba mai mult, la un moment dat bagă în unul dintre buzunarele de la pantaloni și sub tricou mai multe recipiente cu soluții perfuzabile.

În altă postare, același tânăr spune că a intrat prin efracție în Spitalul Florească ca să fure droguri, vorbind în același timp, fără nicio reținere, despre consumul de stupefiante.

„Am intrat prin efractie in Spitalu Floreasca. E gol, nu stie nimeni ca sunt aici. Ma duc sa fur niste droguri. Ba (…), astia au toate drogurile incuiate pe undeva. Trebuie sa gasesc un loc unde exista droguri la spitalul Floreasca. Sunt in Spitalul Floreasca. Da aici nu e nici (…), esti nebun! Vreau sa gasesc si eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, spune tanarul, conform imaginilor.

Serie de infracțiuni nu se oprește aici. În altă filmare, se poate vedea cum tânărul forțează ușa de la Serviciul de Anatomie Patologică, pe care reușește să o deschidă în cele din urmă. Mai mult, puștanul își face reclamă pentru potențialii clienți.

„Oare pe aici sunt medicamente? Depozit, ba, sa incerc sa sparg usa asta (…) ca nu se tine prea bine. Am aicea de-astea sa-mi ajunga. Daca vreti niste de-astea de perfuzie, va aduce fratele vostru cate de-astea, de perfuzii, vreti. Va rezolva fratele vostru, ati innebunit la cap. Nu mai stiu sa ma intorc. Uitati-va si voi …” se mai aude tânărul pe filmare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata