Băiatul de București, Ionuț Moșteanu, a inventat Primăria Argeș și vrea să candideze ca primar!

0

Cine este Ionuț Moșteanu și unde vrea el să candideze? Iată două întrebări la care răspunsurile nu pot fi decât extrem de hilare.

Ionuț Moșteanu este deputat de Pitești, pardon, de București! Nuu… de Argeș; acestea ar fi variante posibile de răspuns dacă-l întrebați pe el însuși. De ce? Păi acest copil mare numit Ionuț, un răsfățat ajuns în Parlament pe considerente pe care nu le înțelege tot omul, nu face distincția între Argeș și Pitești. Asta o fi de la cartea aia multă pe care a învățat-o la facultățile sorboniste Bioterra și Athenaeum la care se intră cu examene grele și numai pe merit???.  Ați auzit de Bioterra și Athenaeum, nu? Sunt Oxford și Cambridge  ale României. Dar știați asta, presupun. Așa cum îl știți și pe deputatul Moșteanu.

Pe scurt: deputatul USR, Ionuț Moșteanu crede că el va candida la Primăria Argeș!!! Exact așa!

Așa a scris pe propria-i pagină de facebook cu propria-i mânuță! (foto). A schimbat prostia scrisă atunci când, iritată de aroganța și lipsa de știință a useristului, cineva a pus un comment. „ Să-i spună cineva domnului Moșteanu că e primăria Pitețti, nu primăria Argeș!” i-a dat-o peste nas o internaută.

Pe scurt: Ionuț Moșteanu este un mare necunoscut care vrea să candideze la Primăria…..Argeș. De fapt vrea să candideze din nou la Primăria Pitești (despre Primăria Argeș o fi învățat el pe la alea două facultîți fantomă pe care nici măcar nu le-a terminat). La fel ca și în 2020 când nu a vrut să se alieze cu PNL- ul pentru un candidat comun contra PSD, așa și acum visează cai verzi pe pereți, mai exact că el este dreapta… Până și ai lui din USR s-au lepădat de el, iar bietul, nici nu știe…

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata