Băiatul unui fost deputat, condamnat la 4 ani de închisoare! Motivul halucinant!

0

Băiatul unui fost deputat, condamnat la 4 ani de închisoare! Motivul halucinant!

S-a decis! Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova l-au trimis, pentru patru ani la închisoare pe Ioan Buzatu, fiul fostului deputat liberal Horațiu Buzatu. Acesta a fost prins drogat la volan, dar și cu droguri asupra sa.

CITEȘTE ȘI: CIRCULAȚIA PE AUTOSTRADĂ, ÎNCHISĂ PENTRU DOUĂ ZILE! AFLĂ ÎNTRE CE KILOMETRI!

„Revocă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei rezultante de 2 ani închisoare aplicată prin Sentinţa penală nr. 352 din 30.07.2020 pronunţată de Tribunalul Dolj, definitivă prin neapelare la data de 25.08.2020 şi dispune executarea acestei pedepse.

În temeiul art. 43 alin. 2 C.pen., adaugă pedeapsa de 2 ani, stabilită în prezenta cauză, la pedeapsa de 2 ani închisoare la care a fost condamnat prin Sentinţa penală nr. 352 din 30.07.2020 pronunţată de Tribunalul Dolj, definitivă prin neapelare la data de 25.08.2020, ce constituie primul termen al recidivei, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa finală de 4 ani închisoare, în regim de detenţie”, era decizia tribunalului care a fost menținută de Curtea de Apel.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata