Băiețel de 8 ani – agresat sexual! Momentele cumplite prin care a trecut!

0

Un copil de numai opt ani va avea traume ani de zile după ce un bărbat l-a agresat sexual în urmă cu două zile într-o gospodărie din județul Argeș. Din primel einformații, micuțul este prieten cu copilul agresorului, iar bărbatul, cunoscut cu viciul alcoolului, a profitat de momentul în care acesta a venit în vizită la fiul său și l-a agresat sexual.

Băiețelul s-a dus acasă și a povestit părinților momentele cumplite prin care a trecut, iar aceștia au alertat imediat autoritățile. Oamenii legii l-au săltat pe bărbat, l-au dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore. Ulterior, agresorul a fost prezentat instanței care a decis arestul preventiv pentru 30 zile.

„În ziua de 23 august a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercerările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciomăgești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 17 august, cel în cauză ar fi agresat un minor, în vârstă de 8 ani.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 august a.c., a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace de probă, iar cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata