Balul se redeschide şi în Liga a II-a

Alb-violeţii încearcă să dea lovitura încă din prima etapă!
În campionatul trecut, F.C. Argeş a învins pe teren propriu cu 2 – 0, goluri Năstăsie şi Rover Cârstea, iar în retur, la Oradea, meciul s-a terminat aşa cum a început: 0 – 0. Acum ecuaţia este alta; Luceafărul a schimbat antrenorul şi a adus cinci jucători importanţi care să ajute echipa în lupta pentru promovare, acesta fiind obiectivul echipei bihorene, care în campionatul trecut a terminat pe locul 6 cu 47 de puncte.
„O să vedeţi altă faţă a echipei“
Chiar dacă echipa lui Viorel Dumitrescu vine după o serie de meciuri mai puţin concludente şi după un 0 – 6 în Cupa României, „La Oradea o să vedeţi altă faţă a echipei noastre”, promite antrenorul Viorel Dumitrescu. Cea mai mare problemă cu care se confruntă F.C. Argeş este cea a accidentărilor. Răuţă, Ion Marius, Ianusi, Lixandru sunt accidentaţi, iar Monel Cârstea este incert pentru că are probleme cu spatele.  
Accidentări, mini criză, mobilizare maximă
Tehnicianul Argeşului, Viorel Dumitrescu, recunoştea că „suntem într-o mini criză din care putem ieşi cu un joc bun şi o victorie la Oradea. Avem probleme în lot cu mai mulţi jucători accidentaţi, dar sperăm să fim mobilizaţi la maximum pentru această partidă. După meciul din Cupă cu Mioveniul, jucătorii sunt foarte afectaţi şi pot trece peste acea ruşine cu o victorie în partida cu Luceafărul”.
Adrian Dulcea este încrezător: „Sperăm într-un joc bun şi rezultat pe măsură“
Atacantul Adrian Dulcea este conştient de faptul că „meciul cu Luceafărul Oradea este foarte greu. Echipa din Oradea este foarte incomodă pe teren propriu, şi foarte greu de învins. După perioada de pregătire care nu a fost prea convingătoare în ceea ce ne priveşte, nu ştim cu certitudine unde ne aflăm. Mai sunt şi accidentările, un handicap deloc neglijabil. Totuşi, meciurile din campionat nu se compară cu cele amicale sau cele de Cupă, aşa că la Oradea sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură”, spunea Dulcea.

Veniţi să vedeţi noua echipă a Mioveniului!
Noua echipă a Mioveniului, pregătită de antrenorul Mihăiţă Ianovschi, îşi începe aventura în campionatul Ligii a II-a, după ce a debutat fulminant în acest sezon, 6 – 0 cu F.C. Argeş în Cupa României. Potrivit principiului „nici un meci nu seamănă cu altul”, partida cu F.C. Bihor nu va fi simplă pentru CS Mioveni. Galben-verzii ştiu asta şi au început pregătirea acestui meci a doua zi după acel 6 – 0 din Cupă.
Vestea rea: Neaga este accidentat
Vestea rea pentru gruparea din Mioveni este accidentarea lui Rică Neaga la meciul din Cupă. Schimbat în minutul 35, Rică Neaga a făcut un examen medical, RMN, şi s-a constatat că are leziune musculară, un hematom. Imediat a plecat în Serbia la celebrul vraci Marijana pentru a-l „repara” cât mai repede. Anul trecut, când jucau pentru CS Mioveni, Gabi Enache şi Nicolae Dică au fost şi ei trataţi de Marijana şi şi-au revenit relativ repede.
Vestea bună: debutează Dică
Venirea lui Emil Dică la CS Mioveni este considerată transferul verii la gruparea galben-verzilor. În partida din Cupa României Dică nu a jucat, deoarece nu-i sosise „Cartea verde”, însă a doua zi după meciul cu F.C. Argeş, aceasta a sosit pe adresa clubului, astfel că duminică fostul jucător al Argeşului, Rapid şi CFR Cluj, va putea fi titular.
Echipele probabile:
CS Mioveni: Oct. Popescu – Pasăre, Miulescu, Olteanu, Dumitrache – Mazilu, Mărgăritescu, Emil Dică, Năstăsie, I. Stancu – Răduţă. Antrenor: Mihăiţă Ianovschi.
F.C. Oradea: A. Popescu – Zanardini, Oltean, Petrache, Diara – Florean (Sorian), Coroian, Komendjev, Bic – Hadăr, Sulea. Antrenor: Gheor­ghe Ghiţ.
Remarcaţii primarului Ion Georgescu
„Este un meci dificil la debutul antrenorului Mihăiţă Ianovschi şi a noii sale echipe, dar sperăm ca evo­luţia bună din Cupa României să continue şi în campionat”, spunea primarul Ion Georgescu, edilul şef al oraşului Mioveni, mulţumit de prima apariţie într-un meci oficial al echipei CS Mioveni. Primarul i-a remarcat după meciul din Cupă pe „Mazilu, Biceanu şi Mărgăritescu, şi sper ca Valentin Coşereanu să facă un mare salt valoric în acest campionat”, a adăugat el.
Va mai veni un atacant
Mai sunt doar 24 de ore până la sfârşitul perioadei de transfer, iar conducerea clubului CS Mioveni „lucrează” la aducerea unui ata­cant. Sunt mai multe variante, una din ele vizându-l pe Andrei Zăgrean, fost la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Antrenorul Mihăiţă Ianovschi spunea că „mai avem nevoie de un atacant, şi sper ca acesta să fie transferat până la finalul perioadei de transfer”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.