Banca Transilvania cumpără OTP BANK ROMÂNIA!

0

Banca Transilvania a anunțat, vineri, că a ajuns la un acord pentru a cumpăra OTP Bank România, deținut de OTP Group, cel mai mare creditor din Ungaria, cu o vechime de 20 de ani pe piața locală.

Banca Transilvania a semnat vineri cu OTP Group un acord pentru achiziția a 100% din acțiunile pe care le deține la OTP Bank România, a anunțat instituția de credit, printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Informația privind negocierile dintre cele două instituții au fost publicate recent de Bloomberg. Ca urmare a acestui acord, OTP Group vinde subsidiarele sale din România, marcând astfel ieșirea de pe piața românească.

Prețul total al tranzacției care urmează să fie plătit de Banca Transilvania este de 347,5 milioane de euro.

Ce se va întâmpla cu clienții băncii
Banca Transilvania va fuziona cu OTP Bank România imediat ce va primi aprobările din partea autorităţilor. Până la integrarea OTP BANK România în Grupul Banca Transilvania, aceasta și subsidiarele sale vor continua să-și onoreze angajamentele față de clienţi.  În această etapă, din partea clienților OTP Bank România nu este nevoie de nicio acțiune, ei vor beneficia de aceleași condiții de până acum în relația cu OTP România. Banca își menține angajamentele față de Bethlen Gabor Foundation și va continua să colaboreze cu clienții săi în termenii și condițiile existente, incluzând servicii oferite în mai multe limbi/bilingv, unde este necesar.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata